WINKELWAGEN 0 items - €0,00 0
YOUR CART 0 items - €0,00 0

Over ons

Een nieuwe frisse wind waait door Willy Vanilli:

Nieuwe eigenaars en een nieuw team van enthousiast en vriendelijk personeel zal jullie steeds onze producten in zijn beste vorm serveren.

Belgische kwaliteit

Het groot , veranderend en gevarieerd seizoensgebonden gamma aan ijssmaken die op een eigenzinnige en unieke manier worden bereidt , zijn stuk voor stuk pareltjes die in je mond wegsmelten. Maar liefst 35 verschillende smaken zijn er tijdens de zomer steeds beschikbaar.

Ons ijs wordt met verse Belgische melk , verse vruchten en de hoogste kwaliteit aan noten , arabica koffie en chocolade bereidt.

De wafels en pannenkoeken zijn  zorgvuldig gemaakt naar aloude Belgische recepturen, zodat je de ouderwetse verse boter en gist kan proeven.

Wat ons ijs uniek maakt

We hebben gedurende maanden gezocht naar de perfecte mix.

Deze bestaat uit verse Belgische melk, suiker en – i.p.v. van room – voedingsvezels. Zoals guarpitmeel en johannesbroodpitmeel, die een zelfde romige structuur geven aan ons versbereid ijs, maar zonder de vetten van de room. Aangevuld met verse vruchten en natuurlijk proteïnen.

Hierdoor bevat het ijs van Willy Vanilli maar liefst 300 kcal minder dan gewoon ijs per twee bollen. Zo kan je perfect van ons ijs genieten zonder je schuldig te voelen.

Een zoet verhaal

Hoe wordt ons ijs gemaakt? Wat zit erin? Wat maakt ons ijs toch zo bijzonder? We hebben het voor u vastgelegd...

Ons team

Deze mensen werken met vreugde achter de toog en in de keuken om jou van het beste ijs, de lekkerste wafels en de mooiste ijstaarten te voorzien. Jij blij, wij blij.

Alina

eigenaresse

Robert

smaakmaker

Klanten over ons

“Zojuist een prachtige ijstaart afgehaald (gisteren besteld!). Ziet er top uit.”

Van Dyck Greta, facebook-review

“Super lekkere ijsjes en een geweldige bediening. Super!”

Nico Ziggy Cant, facebook-review